Vakarienė - puikus metas komandos formavimui

Paskelbė Johnny Machiels 2023-10-28

Kokia komandos formavimo veikla tiks labiausiai? Orientavimosi mieste žaidimas naudojant GPS? Daug komandų įtraukianti sporto stovykla? O gal tiesiog žaidimai paplūdimyje? Atėjo laikas metinei komandos formavimo dienai. Jums reikia pasirinkti tinkamą veiklą iš itin plataus asortimento. Kas labiausiai tinka jūsų darbuotojams? Kas visiems patiktų? Išbandykite vakarinį renginį! Galų gale, vakarienės metu vykstantys renginiai visada yra populiarūs. Jūs sutelksite viską ir visus po vienu stogu. Kiekvienas turės laiko pokalbiams ir ryšių stiprinimui. Ir, atvirai kalbant, visiems valgyti reikia bet kokiu atveju. Tačiau vakarienės metu vykstantis renginys suteikia daug daugiau, nei tik numalšina apetitą.

Puikiai suartina darbuotojus

Po susitikimų ir projektų kupinos dienos nėra nieko geriau nei atsipalaiduoti ir atsikratyti savo minčių apie darbą. Tai padarius, pasikrausite energija ir būsite ryte pasirengę pradėti naują darbo dieną. Vakarienės metu vykstantis renginys idealiai tinka padėti atsipalaiduoti ir pasikrauti energija. Kiekvienas mėgaujasi puikiu maistu, o jūs tuo metu dalyvius supažindinate su įdomiais proceso elementais. Vienas nužudymo paslapties atskleidimo žaidimas, panašus į pasaulyje gerai žinomą „Cluedo“, gali jūsų vakarienę paversti puikia komandos formavimo veikla.

The Curio SHow


Puikus vakaras visiems

Kai kurie žmonės mėgsta spręsti matematines lygtis, kitiems nieko nėra smagiau nei savo organizacinių gebėjimų išbandymas, o dar kitiems puikiai sekasi spręsti paslaptingus galvosūkius... Visų šių įgūdžių prireikia mūsų organizuojamų renginių metu. Taip pat pastebėsite, kad nėra jokių fizinių iššūkių: kiekvienas, kuris nemėgsta sporto ir veiksmo, vis tiek galės mėgautis renginiu visą vakarą. Yra platus skirtingų žaidimų tipų asortimentas, todėl visada rasite tokį, kuris geriausiai atitiktų jūsų įmonės ir darbuotojų interesus. Vienintelis sunkumas, su kuriuo susidursite - tai surasti darbuotoją, kuriam nepatiktų veikla!


quickfire

Adapted to your needs and desires

A number of our games can be completely personalised. Take a look at Quickfire. This is a game where participants use iPads to answer questions and complete various assignments. We tailor it to your company and your employees to create an evening of fun and laughter. Another great product for Evening and Dinner Events is Curio Show, where teams play a game of guesswork, bluff, and reasoning, assessing the age and value of collectables. Curio show's creative wordplay and intelligent enquiry quietly draw everyone in, resulting in a relaxed evening of entertainment.

There’s no time needed

Nothing is as unpredictable as a day of work. There are often meetings that run over time. And how often do you discover your projects are going to need more time than originally planned? It’s possible that on the day of your dinner event, a meeting takes place that runs through to the end of the day. Luckily, you won’t need to be worried about this at all. If you arrive an hour late for your dinner event? Proceedings begin when you’re ready. The lost time is easily compensated with the extra time we schedule between games.

Pritaikyta, atsižvelgiant į jūsų poreikius ir pageidavimus

Daugelį mūsų žaidimų galima lengvai pritaikyti. Pažvelkite į Quickfire. Tai žaidimas, kurio metu dalyviai naudojasi „iPad“, kad atsakytų į klausimus ir įvykdytų įvairias užduotis. Šią programą mes galime pritaikyti jūsų įmonei ir jūsų darbuotojams, kad sukurtume linksmą ir juoko kupiną vakarą. Kitas puikus vakaro programos žaidimas būtų intriguojantis Curio Show, reikalaujantis spėliojimo, samprotavimų bei šiek tiek blefavimo ir kuriantis atpalaiduojančią atmosferą.

Nėra reikalavimų laikui

Nieko nėra nenuspėjamesnio už darbo dieną. Dažnai vyksta numatytą laiką viršijantys susitikimai. Kaip dažnai suprantate, kad jūsų projektams prireiks daugiau laiko, nei buvo iš pradžių planuota? Gali būti, kad vakarienės renginio dieną vyks visą dieną trunkantis susitikimas. Laimei, jums nereikės dėl to nerimauti. Kas bus, jei atvyksite valandą vėliau į savo renginį? Procesas prasidės, kai būsite pasiruošę. Prarastą laiką lengvai kompensuoja papildomas laikas, kurį įtraukiame tarp žaidimų.


quickifre


Kiekvienas mato skirtingą žmonių, su kuriais jie dirba, pusę

Bent jau taip dažniausiai nutinka, kai jūs susipažįstate su savo kolegomis už darbovietės ribų. Nuo savo darbo stalo atsitraukusi žmogiškųjų išteklių vadovė staiga tampa nuostabiu žmogumi, o Jan iš finansų skyriaus pasirodo esąs tikras meistras atsakant į pramogų verslo klausimus. Per vakarienę surengtas renginys yra idealus būdas kitokiu kampu pažinti savo kolegas. Tai turi teigiamą naudą ne tik atmosferai darbe: jūs taip pat įgyjate pagarbą vieni kitiems. Ir kas žino? Tikra draugystė gali užsimegzti tarp kolegų, kurie anksčiau nieko nežinojo apie vienas kitą.


Johnny Machiels

„Event Masters“ valdantysis partneris

„Event Masters“ valdantysis partneris, turintis 23 metų komandos formavimo, mokymų, vadovavimo komandai ir renginių organizavimo patirtį.

Visi straipsniai

Rekomenduojame paskaityti