the unifying power of music

„Crescendo“: suvienijanti muzikos galia

Paskelbė Guy Baker 2018-05-13

Neįtikėtina „Orkestro“ sėkmė mus paskatino sukurti kitą klasikinės muzikos komandos formavimo programą, kuri puikiai tinka įtemptam konferencijos tvarkaraščiui. Tai – „Crescendo“!

Mūsų „Crescendo“ programa jūsų komandą vos per vieną valandą gali paversti grojančiu styginių instrumentų ansambliu. Tą iš tiesų galima įgyvendinti vos per vieną valandą.

Vadovaujant dviem profesionaliems kuratoriams, jūsų komandai pristatomi smuikai ir altai. Be to, jie išmokomi groti unikalią kompoziciją, kurią mes specialiai parinkome šiai komandos formavimo programai. Net jei jūsų komanda nėra susipažinusi su muzikos instrumentais, per vieną valandą jie susiburs (padedant garso takeliui), kad atliktų nuostabią muziką. Garantuotai!

Kur mes sugalvojome šią idėją?

2006 m. mes sukūrėme savo pirmąją novatorišką klasikinės muzikos komandos formavimo programą – „Orkestras“. Nuo to laiko daugelis patikimų klientų jau spėjo sėkmingai išbandyti šį iššūkį. Ši mūsų programa susilaukė pasaulinės sėkmės. Be to, tai - klientų mėgstamiausia programa.

„Bėgant metams, mes pastebėjome, jog yra daugybė klientų, kurie norėtų išbandyti klasikinės muzikos programą, tačiau neturi pakankamai laiko ir pinigų, kad į savo tvarkaraštį galėtų įtraukti programą – „Orkestras“.
Dėl šios priežasties mes sukūrėme „Crescendo“. „Crescendo“ - tai biudžetui draugiška alternatyva, kurią lengvai galima įterpti į įtemtą konferencijos grafiką. Viskas vyksta vienoje patalpoje, todėl nereikia galvoti apie atskiras zonas.“

„Catalyst Global“ direktorius Mark Davenport paaiškino, kaip gimė mintis sukurti „Crescendo“

„Catalyst“ dabar siūlo du neįtikėtinus klasikinės muzikos komandos formavimo renginius su kokybiškais muzikos instrumentais ir garantuotais rezultatais. Jei norite daugiau sužinoti apie šias puikias ir unikalias komandos formavimo programas, spauskite žemiau esančias nuorodas:

Crescendo“, „Orchestrate!

Guy Baker

„Catalyst Global“ direktorius

Guy įsivaizdavo komandos formavimo koncepcijų kūrimą ir plėtrą, o paskui siekė įtikinti pasaulį apie jo naudą.

Visi straipsniai

Rekomenduojame paskaityti