team building christmas ideas

Kalėdinės komandos formavimo idėjos

Paskelbė Mark Davenport 2016-11-28

Ieškote šventinių komandos formavimo idėjų? „Catalyst Global“ turi visą rinkinį komandos formavimo veiklų, kurios skirtos skatinti darbuotojų įsitraukimą ir teikti džiaugsmą!

„Flat Out Sleigh Ride“

Ieškote pažangių, naujų ir visiškai interaktyvių komandos formavimo veiklų šių metų Kalėdiniam vakarėliui? Flat Out Sleigh Ride“ yra smagi šventiška alternatyva, kuri iš tikrųjų gali išryškinti tai, kas geriausia jūsų komandoje.

Kiekviena komanda dirba kartu ir iš kartoninių plokščių rinkinio konstruoja puikiai žmogaus - elnio jėga varomas rogutes. Galiausiai į rogutes įsodinamas Kalėdų senelis. Šis daug energijos reikalaujantis iššūkis baigiasi lenktynėmis akis į akį, kuriose komandos varžosi dėl lemiamo kostiumų apsikeitimo.

Šventine Kalėdų dvasia alsuojančios komandos formavimo veiklos

„Catalyst“ turi daug kitų kūrybiškų sprendimų, kurie puikiai tinka Kalėdų vakarėliams ir šventiniams teminiams renginiams. Štai keletas idėjų jūsų darbuotojų kitai kalėdinio vakarėlio šventei.

„Tobulumo esencija“

Įneškite šiek tiek klasikos su „Tobulumo esencija“. Tai abejoms lytims skirta veikla, kuri nagrinėja uoslės pojūčius ir moko komandas kurti kvepalus (kvapus), kuriuos jie galės parsinešti namo.

„Bum tūtos“

Pavakarieniavę pakelkite energijos lygį su žaidimu „Bum tūtos“. Tai įkvepiantis ir žaismingas užsiėmimas su interaktyvia ekrano grafika, kuris visus dalyvius garantuotai įtrauks į šią veiklą ir privers šypsotis.

„Viskio išmintis“

Susikurkite jaukią atmosferą ir patikrinkite savo komandų deduktyvų samprotavimą su „Viskio išmintis“. Tai visiškai naujas ir informatyvus „ledlaužis“, kuris supažindina su viskio palete ir provokuoja pokalbius.

Susisiekite su „Catalyst“ komandos formavimo specialistais, jei norite daugiau sužinoti apie šias ir kitas įdomias kalėdines veiklas, siekiant pagerinti darbuotojų dalyvavimą jose ir suteikti jiems džiaugsmo šventiniu laikotarpiu.

Mark Davenport

Verslo plėtros vadovas

Naujų partnerių perspektyvų nustatymas ir jų priėmimo į „Catalyst Global“ tinklą palengvinimas.

Visi straipsniai

Rekomenduojame paskaityti